Levenstestament

Op dit moment neemt u zelf alle beslissingen op financieel gebied. Er kan echter een moment komen in uw leven dat u niet meer in staat bent uw zaken zelf te regelen. Denk bijvoorbeeld aan (langdurige) ziekte of dementie (dit laatste wordt ook wel wilsonbekwaamheid genoemd). Ook kan er een tijd komen waarin alles gewoon te veel wordt en u zich niet meer met dit soort zaken wilt bezighouden. Heeft u er al over nagedacht wie deze zaken dan voor u gaat regelen?

Levenstestament

Als u liever zelf de regie in handen wilt houden, dan kunt u een document opstellen; dit wordt een levenstestament genoemd. Hierin kunt u veel zaken regelen voor het geval u dit zelf niet meer kunt (of zelf niet meer wilt doen). Een belangrijk onderdeel in dit levenstestament is een volmacht. Hiermee regelt u wie er namens u mag handelen als u dit zelf niet meer kan of wilt.

Ik kan u helpen

Ik kan u volledig ontlasten en u helpen bij uw financiën, maar ik kan u ook helpen bij bepaalde (nader te benoemen) zaken. Ik heb jarenlange ervaring met het optreden als gevolmachtigde voor vermogende personen. Ik regel de juridische, administratieve en financiële zaken die zich hierbij voordoen. Vertrouwen is natuurlijk heel belangrijk in deze.

 

Geïnteresseerd?

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek.